Close
Filter
Søk

Personvern

XL-BYGG DALE MALO AS

Personvern, behandling av personopplysninger og IT

 

Personopplysninger

Vi behandler alle personopplysninger etter norsk lovgivning.
Vi ber i hovedsak om opplysninger som vi trenger for å behandle ordren. Det vil være fullt navn, adresse, telefonnummer og mail. 
I opprettet kundeforhold lagres også salgshistorikk.
Disse opplysninger må lagres i forbindelse med regnskapshåndtering, og slettes ikke.

Opplysninger som vedrører deg som kunde verken selges eller videreformidles til en tredjepart.
Unntak er i de tilfeller vi bestiller varer fra leverandør for direkte levering. Her blir kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer, mail videreformidlet for effektiv vareleveranse til vår vareleverandør og speditør(er) som er involvert i leveransen. 

Kortopplysninger

All informasjon som legges inn i forbindelse med betaling av kort lagres ikke.

Bruk av kundeopplysninger og innsynsrett

Du har rett til innsyn i opplysninger som er lagret om deg og kan kreve retting av feilaktige eller ufullstendige opplysninger. Du kan også begjære unødvendige opplysninger om deg selv slettet. 

Plikten til å slette opplysninger etter personopplysningsloven er i noen tilfeller begrenset av annen lovgivning. Dette gjelder for eksempel ved arkivering. Regnskapslovens krav til oppbevaringstid er et slikt eksempel.

Som pålogget bruker i våre løsninger er du ansvarlig for din brukerkonto, inkludert sikkerheten, lokasjonen og tilkoblingen for alle enheter du bruker. Hold passordet eller andre innloggings- eller sikkerhetsakkreditiver hemmelige, ikke del brukerkontoen din med andre, eller bruk den på en måte som ikke er i samsvar med våre bruksvilkår. Bruk av løsningene kan medføre behandling av dine personopplysninger.

Cookies

XL-BYGG Dale Malo AS bruker informasjonskapsler (cookies) for å se på brukermønsteret til de som besøker nettsidene våre. Dette for å kunne øke brukervennligheten på våre nettsider og gjøre den mer relevant for deg som bruker. Ved å fortsette å benytte våre nettsider forutsetter vi at du som bruker godkjenner dette. Dette er i henhold til norsk lovgivning. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i din nettleser for at vår nettside skal kjenne deg igjen. Moderne nettlesere aksepterer cookies automatisk, men du kan velge å endre disse innstillingene. Merk at mange nettsider ikke vil fungere optimal om du velger å ikke godkjenne cookies.

Informasjon som lagres er blant annet informasjon som gjør at vi kan huske varene dine i handlevognen og hvor du er på siden. I tillegg bruker vi Google Analytics som registrer brukernes ip-adresse, samt lagrer informasjon som hvilke sider brukeren er inne på, hvor lenge man er inne, hvor du kommer fra, nettleser som brukes osv. Informasjonen lagres i USA på Google sine servere, og opplysningene vi mottar er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Som bruker av Proffnett

Dale Malo oppfordrer alle sine kunder til å sørge for god datasikkerhet på den datamaskin som brukes til kommunikasjon med oss og bruk av våre nettsider.
Det vil si at en har et bevisst forhold til innstilling av datamaskinens brannmur og at en har et oppdatert virus- og antispywareprogram. Vær oppmerksom dersom påloggingssiden i Proffnett har endret utseende eller det etterspørres annen informasjon enn det du normalt opplever.
Husk at alle personlige koder og passord må holdes hemmelig, også overfor personer som oppgir å representere Dale Malo eller myndighetene.
Dale Malo sine ansatte vil aldri etterspørre slik informasjon. Vi oppfordrer også alle våre kunder til ikke å ha det personlige passordet nedskrevet.

Vi kan ikke garantere at meldinger som sendes med e-post via det alminnelige nett ikke blir kjent for andre. Vi anbefaler derfor at sensitive opplysninger ikke sendes ved e-post.

Personvernombud

November 2017 fikk vi opprettet og godkjent Frode Ødegård som personvernombud hos XL-Bygg Dale Malo AS.
Vi fører jevnlig vurdering av risikobildet og om våre IT løsninger/interne rutiner sørger for å ivareta personvern opplysninger på en sikker og kvalitetsmessig god måte der kravene i personvernloven ivaretas.

Eventuelle spørsmål kan rettes til vår firmapost adresse.