Filter
Søk

Kjøkken

Mer enn bare innredning

Det gode kjøkkenliv begynner med et trygt kjøp. God planlegging og fagkyndig hjelp i hele prosessen er sentrale nøkkelord. Kom til XL-BYGG, så følger vi deg hele veien - fra tegnestadet til kjøkkenet er ferdig montert.

 

JKE1

 

Et komplett kjøkken består av mer enn bare innredning. Hos oss får du også hjelp til gulv, vegger og tak. Ventilatorer, hvitevarer, armatur og vasker finner du selvfølgelig også hos oss. Vi har idèene og de komplette løsningene fra markedets ledende leverandører. La XL-BYGG oppfylle kjøkkendrømmen din!

 

_______________________________________

 

INSPIRASJON FOR KJØKKEN

Den beste delen av festen, og av livet, foregår på kjøkkenet. JKE Design skaper derfor kjøkken som integreres i livet ditt og blir hjemmets naturlige samlingspunkt. For oss er det ikke nok at et kjøkken kan vises frem og ser bra ut. Kjøkkenet skal også være et sted du kan spise, smaske, elte, tegne og danse. Vi er ikke fornøyde før vi skaper et rom å leve i der det er plass til hverdager, merkedager, matdager og dårlige dager. Et kjøkken til å leve i!

 

______________________________________

 

MØBELKJØKKEN

Med et møbelkjøkken kommer seksjonene ferdig levert.

Med møbelkjøkkenet kommer de ulike seksjonene ferdig montert fra fabrikken. I motsetning til en flatpakket kjøkkenleveranse, er monteringsjobben for å få kjøkkenet på plass med hvitevarer, benkeplater og vvs tidsbesparende på et møbelkjøkken.

les mer her... 

 

______________________________________

NY KJØKKENSERIE - KUN HOS XL-BYGG

Med LAGA Kjøkken fra XL-BYGG vil de gode kjøkkenopplevelsene starte allerede i planleggingen. Rask levering, enkel montering og solid kvalitet gjør dette til kjøkkenet som er laga for nettopp deg.
les mer her...

LAGA

 

 Klappet og Klart