Filter
Søk

Heller og Belegningsstein

BELEGNINGSSTEIN

Trendene innen hage og utemiljø endrer seg stadig, men stein er tidløst og vil til enhver tid skape et unikt særpreg.

Kanskje mer enn noe annet materiale, bidrar belegningsstein til det helt spesielle og eksklusive inntrykket ved innkomst til gårdsplassen.

Nye bruksområder
Tidligere benyttet man belegningsstein kun som dekke på gårdsplasser på grunn av overlegen styrke og evnen til tåler hard medfart år etter år. Bruksområdene har imidlertid forandret seg ettersom vi vektlegger estetikken i uteområdet mer og mer. Utesofa, peis, bord... Kun fantasien setter begrensninger for hva vi kan bygge av dette hardføre materialet.

Belegningsstein er praktisk, lettstelt og øker verdien på eiendommen din. Det er imidlertid mange hensyn å ta når du skal sette i gang et steinleggerprosjekt. Skal du i gang med nytt dekke på gårdsplassen, må du ta hensyn til grunnarbeid med fall, drenering, ledning til lys og fuging. Dette er spørsmål du stiller fagfolkene hos XL-BYGG.

Stort utvalg i struktur og farger
Vi har et bredt utvalg i både farger, strukturer, mønster og størrelser. Kom innom fagfolka hos oss, så ser vi på både stein og tilbehørsprodukter som passer best for nettopp ditt prosjekt.

Se som
Sorter etter
Vis per side